Arbeidstøy

Vi har lenge vært forhandlere av Helly Hansen Workwear og Blåkläder, men nå har vi også blitt forhandlere av det danske merket Engel. De sier følgende om seg selv på hjemmesiden sin: «Hos ENGEL Workwear legger vi vekt på å være gode rådgivere og sparringspartnere for kundene og sluttbrukerne våre og stiller derfor stadig større krav til oss selv med hensyn til produktkvalitet, innovasjon, kreativitet, fleksibilitet og miljøbevissthet.

Arbeidsklærne våre er hele tiden tilpasses de kravene markedet etterspør. Vi selger de arbeidsklærne du har bruk for – enten det skal være tradisjonelt, moderne eller arbeidsklær som skal oppfylle spesielle sertifiseringer.

I dag er ENGEL Workwear, med våre mange kolleksjoner samt det store sortimentet innen tilbehør, i stand til å kle opp arbeidere innenfor stort sett alle bransjer. Vi leverer arbeidsklær til virksomheter innenfor industri, håndverk, bygg- og anlegg, off-shore m.v., noe som betyr at vi også leverer arbeidsklær til noen av Danmarks største virksomheter.»

«Fakta om F. Engel K/S

ENGEL workwear er en del av det danske firmaet F. Engel K/S – en familieeid virksomhet som ble grunnlagt i 1927, og som i dag eies av 3. generasjon Fabrikant Carl D. Engel og 4. generasjon John C. Engel og Lars C. Engel som i samarbeid med CFO Jørgen Lauritzen står for den daglige ledelsen.

Hovedkontoret ligger i den sydlige delen av Danmark der 140 medarbeidere er ansatt.
Videre har F. Engel to fabrikker i Litauen der 570 spesialutdannede syersker produsere klærne våre.»

Vi har et utvalg av de mest brukte arbeidsklærne utstilt hos oss, og du er selvsagt velkommen innom for å ta en titt!

Del denne siden