Perfekt julegave?

Vi har vel alle vært der; vi spør venner og familie hva de ønsker seg til jul, men alle har alt og ingen ønsker seg noe som helst. Og så peser vi rundt i alskens butikker for å finne ett eller annet (for vi vil jo gjerne gi noe), og så blir det kanskje enda en ting som ikke blir brukt.

Kjedelig.

Men hva med en drikkeflaske eller termokrus der du kan få gravert inn navnet til mottaker – kanskje kombinert med ett av åtte forskjellige motiv – for KUN kr 299,-? De fleste har behov for noe som holder drikken kald eller varm over tid, så dette er virkelig en gave som de fleste vil kunne sette pris på.

Her er det motiv for enhver smak, og skulle du likevel ha andre ønsker så kan vi alltids lage til noe annet for en hundrings ekstra.

Hvordan bestille?

Send en e-post til hanne@sentrumprofiltrykk.no, der du forteller hvilken type flaske du ønsker, hvilken farge og hvilket motiv. Skal du ha inngravert navnet så må du også skrive på det. 🙂

Vi MÅ ha bestillingen din innen torsdag 15. desember, og ferdig flaske kan hentes hos oss i St. Mariegt 51 (andre siden av gaten for Sarpsborg Scene) fra onsdag 21. desember.

Flaske 1:

Praktisk termokrus som holder veldig godt på varmen. Ved en starttemperatur på 95 grader, holder den 72 grader etter 6 timer, og 61 grader etter 12 timer. 

D-ringen gjør at kruset kan henges i en karabinkrok.

Volum: 35 cl.

Høyde uten lokk: 18 cm.  Ø: 6,5 cm

Hvit / gul / rød / turkis / blå / sort

Flaske 2:

Stålflaske med doble vegger og vakuumkonstruksjon.

Holder drikken varm i 8 timer eller kald i 16 timer.

Volum : 50 cl.

Du kan velge mellom følgende motiv:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle