Våre tjenester og produkter

Skilt

Vi produserer alle typer skilt, f.eks. arenaskilt, veiskilt, reklameskilt, LED-skilt m.m.
Les mer...

Bildekor

Vi dekorerer alle typer biler, tilhengere etc. Du kan enten helfoliere eller sette på mindre merker på ett eller flere steder..
Les mer...

Tekstil

Vi har lang erfaring med både silketrykk, transfer og brodering. Vi hjelper deg å finne den riktige måten å merke klærne dine på!
Les mer...

Trykksaker

Enten du trenger brosjyrer, visittkort, menyer, flyere eller noe helt annet – ta kontakt. Vi bistår med alt av trykksaker.
Les mer...

Lasergravering

Vi kan gravere på det meste av harde materialer – glass/krystall, tre, skinn/lær, akryl og selvsagt metall. Lasergravering gir et varig og eksklusivt uttrykk.
Les mer...

Digitalprint

Her er det kun fantasien som stopper deg. Har du en idé om noe du ønsker, ta kontakt og så finner vi ut av hvordan vi løser det!

Messeprodukter

Messetelt, beachflagg, stands – alt du trenger for å synes på messer både utendørs og innendørs!

Vindusdekor

Vindusdekor brukes ikke bare som en reklameflate, det kan også brukes for å skjerme for inn-/utsyn.
Les mer...

Arbeidstøy

Vi er stolte forhandlere av Engel arbeidstøy, og du er velkommen innom for å se produktene utstilt. I tillegg fører vi Helly-Hansen Workwear og Blåkläder.
Les mer...

Grafisk design

Vi har egen designer med mange års erfaring, som kan bistå med det aller meste du ønsker av grafiske formgivertjenester – logoer, trykksaker, illustrasjoner, bildebehandling etc.
Les mer...

Russeklær

Trykk dine russeklær hos oss! Vi fikser det meste når det kommer til russeutstyr og trykk til russegruppe.
Les mer...

Del denne siden

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle